dimecres, 21 d’octubre del 2015

Sobre la vaga del 22 d'octubre a Alacant


     Ens ha arribat des de diferents llocs una qüestió pareguda: Per què el FEPV crida a la vaga a la ciutat d’Alacant? 

     Allà tenim com a referència sindical el FEU Alacant. La seua decisió de fer vaga és sobirana, i des del FEPV, encara que a altres ciutats i comarques no convoquem, la respectem i recolzem. Ací són els motius pels quals a Alacant si seguim aquesta convocatòria:

     "Ens trobem en un període en el qual, l'Educació Pública, ve sofrint un procés de mercantilització i de privatització dels serveis que se'ns ofereixen (per exemple, les classes d'anglès per obtindre el B1), davant la mirada còmplice del Rector, Manuel Palomar, el que s'ha vist clar després de la visita de Felipe González i Carlos Slim, per defensar aquestes idees.

     A més, hem de parlar dels constants atacs a l'Educació Pública, primer per la implantació del Pla Bolonia i, actualment, per la implantació del 3+2, en el qual la qualitat dels graus va a baixar, així com l'increment del preu total per a traure els tres anys de grau i dos de màster. Una reforma destinada a l'elitització de la universitat, a la qual la gent amb menys recursos econòmics no podrà accedir.

     Davant aquests atacs, el rector de la UA, Manuel Palomar, no ha rebutjat implantar aquest sistema, demostrant així, que no està al costat de l'alumnat."

     Per tot això, el FEU Alacant fa vaga el 22 i des del FEPV li donem el nostre suport incondicional. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada