divendres, 16 d’octubre del 2015

Fora mafiosos de la Universitat d'Alacant!

Durant els dies 16 i 17 d'octubre, l'anomenat "Cercle de Montevideo", una fundació responsable en bona mesura de justificar privatitzacions i governs neoliberals a Amèrica Llatina, celebra la seua XXII reunió plenària. I ho fa a la Universitat d'Alacant.

Sembla una broma de mal gust que els enemics de la Universitat pública acudeixen a una a planificar com privatitzar la nostra eduació i fer negoci amb ella. I és encara pitjor que ho facen amb l'ampar del rector de la UA.

Des del Front d'Estudiants del País Valencià mostrem el nostre indignat rebuig a la presència d'aquesta banda de lladres a casa nostra, la Universitat, que volen saquejar. Els banquers i els grans empresaris, amb el suport d'un punyat de polítics servils, porten temps intentant expulsar de la Universitat als i les estudiants de famílies treballadores, ja que veuen l'educació com un negoci amb el que enriquir-se i que només estiga a l'abast dels qui vagen a heretar el "negoci familiar". I el Cercle de Montevideo n'és el millor exemple.

Però nosaltres no anem a permetre que es complisquen els seus dessitjos; lluitem i seguirem lluitant per una educació pública, de qualitat, laica, científica, popular, integradora i democràtica. I mai deixarem de fer-ho!

Per això, donem el màxim suport al FEU Alacant, que ha denunciat des del primer moment aquesta vergonya, i diem, una vegada més:

L'educació no és el vostre negoci!

Fora les empreses de la Universitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada