divendres, 16 d’octubre del 2015

Crónica del II Plenari del FEPV


Els dies 26 i 27 de setembre, la nostra confederació va celebrar a Sant Vicent del Raspeig (Alacant) el seu esdeveniment més importat de cada curs sindical: el nostre Plenari.

Pel matí del dissabte començà el Plenari amb una breu presentació per part de la Comissió Permanent i la salutació enviada per part de CCOO. Tot just seguit, arrancarem amb la votació sobre l’entrada del FEU Gandia al Front d’Estudiants. Va haver-hi total consens i es va rebre al nostre nou sindicat membre amb els braços oberts.

Seguidament, un representant de cada sindicat va fer una valoració col·lectiva sobre el passat curs. Es varen fer crítiques constructives a la vegada que es mostrà el compromís i el suport al nostre projecte sindical comú. També informaren de la seua activitat al llarg del curs i es feren propostes per millorar els problemes. En general, la valoració fou positiva i hi va haver confiança en que aquest curs anirà encara millor.

A continuació vingué el debat sobre el balanç del passat curs. Primer, un repàs a l’activitat duta a terme l’any passat, com les vagues o l’Escola d’Estiu. Després l’objecte de crítiques i autocrítiques fou la pròpia valoració de cada responsable. Fetes les correccions que calien, s’aprovà el document.

Com ja era migdia, els companys i companyes anaren a dinar el menjar que els portà el FEU-Alacant. Quan acabaren tornaren al lloc on es desenvolupava el Plenari.

Al llarg de la vesprada el debat va consistir en els nostres objectius per al pròxim curs, reflectits a un Pla de Treball. Després d’un interessant i apassionat intercanvi d’idees, el pla va quedar aprovat. Poc abans de finalitzar per eixe dia es presentà la proposta de nou logo. Després, els companys i les companyes del FEPV soparen i acudiren tots plegats a la Festa del FEPV, organitzada especialment per al Plenari, on va haver-hi un gran ambient d’alegria i companyerisme.

Al dia següent, tothom tornà al lloc del Plenari per escollir entre el vell i el nou logo de la confederació, i els nous membres nats de la nova Comissió Permanent. De la primera qüestió va eixir la nova proposta, i de color verd en lloc de roig.

Quant a la Comissió Permanent, es van elegir a quatre noves persones per a les quatre responsabilitats que conformen la part nata de la mateixa. Amb la constitució d’aquesta Comissió, és va concloure el II Plenari, no sense abans desitjar a tota la militància i als seus sindicats un curs excel·lent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada