dimarts, 29 de juliol del 2014

1er Plenari del FEPV en la III Trobada d'Estudiants del País Valencià

El Front d’Estudiants del País Valencià organitza el seu 1er Plenari per determinar les seues línies d’actuació.

        La trobada tindrà lloc els dies 2 i 3 d’agost en Vila-Real, on assistiran representants de col·lectius estudiantils de Castelló, València, Alacant, Elx, d’Ontinyent, Alcoi, Elda i Petrer.

         L’objectiu d’aquesta trobada estudiantil és establir unes línies d’actuació que puguen dibuixar una estratègia conjunta per cohesionar el moviment estudiantil i tindre una major capacitat de mobilització i de pressió front a les institucions reguladores de les condicions d’ensenyament dels estudiants.

         Després de la II Trobada del FEPV en agost de 2013 en el que es va establir el marc ideològic d’aquesta coordinadora per a cohesionar els col·lectius estudiantils del País Valencià, es va iniciar el treball conjunt baix eixes premisses establides l’any passat en Benimaclet. L’objectiu d’aquest primer Plenari és establir amb més precisió les línies d’actuació per a, tant com recull el lema d’aquesta trobada “reforçar l’estructura del FEPV i passar a l’ofensiva”.

        El 1er Plenari del Front d’Estudiants del País Valencià tindrà lloc en el Casal Popular de Vila-real (Castelló). Durant els dies 2 i 3 d’agost representants del moviment estudiantil de Castelló, València, Alacant, Elx, Ontinyent, Alcoi, Elda i Petrer (els territoris on hi ha col·lectius estudiantils integrats en el FEPV) acordaran com intervindre en el sector de l’ensenyament valencià, valoraran aquest any de treball, revisaran les funcions del seus òrgans de treball i renovaran l’executiva.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada