dimecres, 6 d’agost del 2014

El FEPV es prepara per al seu treball del curs 2014-15

  • El FEPV elabora la seua línia d’actuació per tal de ser una eina sindical útil per a l’estudiantat.
  • La confederació enforteix i cohesiona la seua estructura i elegeix una nova executiva.

El passat cap de setmana a Vila-real va tindre lloc el 1er Plenari del FEPV (en la III Trobada d’Estudiants del País Valencià) amb una assistència d’unes 70 persones membres de sindicats estudiantils de tot el territori.

En aquesta trobada es van debatre tant els Estatuts del FEPV; com el Document Sindical, que estableix les línies d’actuació i quin tipus de treball i lluites dur a terme; i un Document de Responsabilitats, que defineix les competències de l’executiva del FEPV. Per últim, i no menys important, es va elaborar, a grans trets, un Pla de Treball de cara al curs 2014-15, per a enfortir el propi FEPV i el moviment estudiantil, per a realitzar campanyes de lluita per l’educació pública, així com un treball sindical concret en cada centre d’estudis.

En resum, el 1er Plenari del FEPV ha consolidat una estructura que ha nascut per a vèncer; ha cohesionat la confederació amb les jornades de debat, la preparació del Plenari i la convivència, en les que s’ha fomentat la companyonia i ha permet al FEPV extraure les idees i ferramentes per a poder afrontar un any més de lluita contra les retallades i establir-se com una eina útil per a l’estudiantat, que resolga els seus problemes diaris als centres d’estudis del País Valencià.

Aquest any que ens espera està ple de lluites i treball per davant, per això volem donar als sindicats estudiantils i als seus membres ànims i força, i que aprofiten les vacances d’estiu per a recarregar les piles.

Visca el moviment estudiantil!

Visca el Front d'Estudiants del País Valencià!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada