diumenge, 8 de juny del 2014

No més muntatges policials. Francesca absolució!

Recentment s'han produït uns fets totalment condemnables i injusts cap a una companya del FEPV.

En la passada vaga del 8 de maig, durant la manifestació a Elx, un grup de policies va reduir violentament i va identificar a la nostra companya Francesca, militant del SEI. Després del previ teatre policial de culpabilitat, havent d'acudir a declarar, hem sabut que està imputada, a més, per uns fets totalment inventats.

Per descomptat, compta amb el suport, des de Castelló a Alacant, de totes les companyes i companys del FEPV i de tots els sindicats que ho integren. Mostrem nostra total solidaritat amb Francesca, amb la qual hem tingut el plaer de parlar perquè ens explicara les terribles infàmies de les quals és acusada. De la mateixa forma, elogiem la fortalesa i dignitat amb les quals està portant l'assumpte. Si pretenien coaccionar amb por a una integrant organitzada del moviment estudiantil s'han equivocat, desgraciadament per a ells, de persona.

Hem de fer front a la manipulació mediàtica i als muntatges policials que tant dany fan, en tots els sentits de la paraula. Si els mass media no suposen una suficient força de deslegitimació, l'Estat utilitza, directament, la repressió per a afeblir un moviment estudiantil cada vegada més organitzat i combatiu.

Davant la situació que estem vivint actualment, observem com aquests casos de repressió augmenten cada dia més de llarg a llarg de tot l'Estat. Els exemples són continus i recurrents, en les multes a estudiants organitzats i altres activistes socials en les protestes per l'AVE a Alacant, en la vulneració de la llibertat d'expressió i les posteriors falses acusacions a companyes i companys d’Acontracorret UJI i SEPC (FEUP) a Castelló i altres organitzacions, en els desallotjaments dels Centres Socials, etc. De nou, ens afecta de forma directa i ens fa veure que no són qüestions alienes ni llunyanes. Qualsevol de nosaltres pot veure's perjudicat per la violència estatal davant el context de canvi que s'està produint en la societat juntament amb les majors reivindicacions que aquesta planteja.

Són dies de resistència i de lluita contra els atacs que patim. Organitza't i fes front a la injustícia.

#‎FrancescaAbsolución

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada