diumenge, 16 de març del 2014

Recolzament a les Marxes de la Dignitat

MARXEM PER UN FUTUR MILLOR

Des del FEPV manifestem el nostre suport i participació a les Marxes per la Dignitat del 22M amb la finalitat de mobilitzar a totes aquelles persones que, com nosaltres, volen mostrar el més contundent rebuig a les retallades per part del Govern. D’aquesta forma, ens unim a un grup molt nombrós de plataformes, organitzacions, moviments socials, partits i sindicats amb la finalitat d’inundar els carrers de Madrid el 22 de Març. 

Destaquem el caràcter unitari de la mobilització, per les organitzacions que en aquesta conflueixen, així com per el territoris que estan implicats. Han sortit un total de 6 columnes, de més de 16 territoris (Galicia, Astúries, Cantabria, La Rioja, Cataluña, Navarra, Aragó, Granada, Còrdova, Múrcia, Extremadura...) i pel que fa al País Valencià, trobem eixides en Castelló, València, Alacant, Elx o Santa Pola). 

Des del País Valencià s'estan organitzant autobusos per anar a Madrid el dia 22. Per buscar informació sobre aquest tema (i de les marxes en general) podeu visitar aquestes pàgines:

València:

Castelló:

Elx:

Alacant:

Camp de Morverdre:

Vall d’Albaida:

Alcoià-Comtat

Vega Baixa:

El FEPV es suma a la columna juvenil condemnant la pèrdua de drets a l’àmbit educatiu mitjançant les diferents reformes com l’EEES, la LOMQE i mesures com la reducció de beques, la massificació d’aules i el suport cada vegada major a l’educació pública i més a la privada. Totes aquestes mesures tan sols busquen elititzar l’educació eliminant la possibilitat de que els fills i filles dels i les treballadores puguen proporcionar-se un futur millor.

Per tot açò el FEPV anima a tota la comunitat educativa, tant estudiants com PDI i PAS, a lluitar pels seus drets diàriament i aquesta vegada, en concret i amb més força, a les Marxes per la Dignitat. Pròximament anirem informant sobre dates i horaris per a l’eixida a peu i amb autobús per les nostres xarxes socials.

            LLUITA PELS TEUS DRETS!

http://marchasdeladignidad.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada