dimecres, 16 de desembre del 2015

Davant les properes eleccions

     Com és sabut, aquest 20 de desembre es celebren eleccions generals. Des del Front d'Estudiants del País Valencià hem considerat traure aquest comunicat per deixar clara la nostra postura, resumida en els següents punts:

    1.- El Front d'Estudiants del País Valencià és una organització sobirana, democràtica i participativa, independent de qualsevol partit, coalició o grup polític, concorrent o no. La existència, el desenvoulpament i el futur de la nostra confederació depen únicament dels sindicats que la integren. 

      2.- El FEPV defensarà i lluitarà sempre pels i les estudiants de famílies treballadores del País Valencià, amb independència de qui ocupe la Generalitat o el Govern Central. Si es donara el cas de que un govern defensara l'estudiantat, hi seríem tolerants sense importar el color polític. Però si, i aquest és el cas més comú al llarg del món i la història, trobem qualsevol força política atacant l'estudiantat de famílies treballadores, aquesta ens trobarà enfront i a l'avantguarda del Moviment Estudiantil, també amb independència de sigles i banderes. 

     Hui com ahir, 
lluitem per construir 
el moviment estudiantil!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada