divendres, 13 de desembre del 2013

El FEPV creix i continua la seva construcció

S'apropa el final de l'any i amb ell arriben noves incorporacions al Front d'Estudiants del País Valencià, la federació de sindicats del País Valencià que busca la unitat en el moviment estudiantil.

Els nous sindicats membres són:
  • FEU-Ontinyent: que és un sindicat d'Ontinyent d'estudiants d'instituts que va sorgir fa un parell de mesos i ha arrencat amb molta força organitzant actes amb prou èxit .
  • FEU-Alcoi: que és un sindicat d'Alcoi format per estudiants d'instituts i universitat (estudiants del Campus d'Alcoi de la UPV) que porta una trajectòria més llarga i que des de fa temps ha mostrat el seu suport al nostre projecte, així com la seva intenció de formar-ne part.

D'aquesta forma el FEPV demostra que és una força aglutinadora, i que ja arriba a la desena de sindicats membres repartits arreu del territori, y queda d'aquesta manera:


Junts, construirem la resposta i la lluita necessàries per enderrocar els atacs neoliberals que estan destruint i mercantilitzant l'Educació Pública, així com per construir l'Educació que volem (pública, gratuïta, laica, científica, integradora, social, de qualitat...).

A més, aquest cap de setmana coincideix amb la reunió de la Comissió Permanent del FEPV que tindrà lloc a València, en la qual traçarà el treball de la federació per als pròxims mesos i es continuarà construint la unitat.

D'aquesta manera, aprofitem per a convidar als sindicats del nostre territori, que tinguen els nostres mateixos objectius, a formar part del nostre projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada