dimarts, 12 de novembre de 2013

València també fa front per la llibertat d'expressió

Acte informatiu sobre la repressió als membres del FEUP-UJI

El FEU-València i el FEUP (de la Universitat Jaume-I) organitzen un acte informatiu sobre la repressió i la censura per l'organització de l'acte "Música Combativa". 
Als darrers anys de la dictadura franquista van haver-hi alguns rectors veritablement progressistes. Ells van impedir moltes vegades que la censura feixista caigués contra les estudiantes que organitzaven les actuacions de Raimon, Llach i altres cantautors dissidents a la Universitat. 
Però ara (immersos com estem en la més brutal i descarnada dictadura dels mercats) és precisament Vicent Climent, el rector de l'UJI, qui promou la censura i vol represaliar les estudiantes que aquest dimecres es van mobilitzar contra l'autoritarisme i per la llibertat d'expressió i que van fer possible la xerrada sobre música combativa, que van impartir el Nega (de Los Chikos del Maíz) i Juanra (de KOP). 
La seua censura i repressió no és sinó una clara mostra que les coses s'estan fent bé a l'UJI per part del moviment estudiantil. I contra la seua censura, la solidaritat és la nostra millor arma!! Per eixe motiu, des del Sindicat Acontracorrent us animem a sumar-vos a la campanya antirepresiva del Front d'Estudiants. 
JO TAMBÉ FAIG FRONT PER LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ!!
El FEPV col·labora en l'acte que tindrà lloc el dijous 14 de Novembre a las 17.00 en "Ca l'Estudiantat" (en la Facultad de Filosofia de la UV).Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada