dilluns, 4 de febrer del 2013

Modesto Crespo en la UMH



Qui és Modesto Crespo? Aquest senyor va ser el president de la CAM (Caja de Ahorros del Mediterraneo), elegit per Francisco Camps al 2009. Va continuar en aquest càrrec fins al juliol de 2011, moment en el que la CAM va ser intervinguda pel Banco de España (amb unes pèrdues que ascendien a quasi 5.000 milions d'euros), i va ser nacionalitzada amb a una aportació de 3.000 milions d'euros procedents del FROB (és a dir, diners públics). Crespo però, assegurà que ell no era un president amb funcions executives, la seva única tasca com a president de la CAM era visitar a Francisco Camps (aleshores president) i al bisbe d'Alacant. I per aquesta faena s'embutxacava a l'any 300.000 euros en concepte de dietes.

I que té a vore aquesta sangonera amb l'educació pública? Doncs resulta que aquesta sangonera és membre del Consell Social de la Universitat Miguel Hernández. Per llei, els membres d'aquest “òrgan col·legiat universitari de participació de la societat en la universitat” s'han de designar entre “personalitats de la vida cultural, profesional, econòmica, laboral i social”. És aquest el concepte que té el equip rectoral de participació de la societat en la universitat? Segui el consell de lladres?

Des dels sindicats membres del Front d'Estudiants del País Valencià ja fa temps que venim denunciant el progressiu desmantellament de l'educació pública, i, malauradament, el fet de que personatges com Modesto Crespo estiguen relacionats amb institucions educatives només fa que confirmar els nostres anàlisis.

Per aquest motiu el Front d'Estudiants del País Valencià denuncià la participació d'aquest personatge en el Consell Social de la UMH, i exigeix a les autoritats corresponents la expulsió d'aquest membre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada