dilluns, 4 de febrer del 2013

La LOMQE ens separa, la lluita ens uneix



La Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa suposa l'atac més dur a l'educació pública en dècades. Mesures com la introducció de revalides des d'edats molt tendres, el fet que aquestes revalides siguen avaluades per agents externs al centre educatiu, l'eliminació del batxillerat artístic, la mobilitat imposada al professorat que ja compta amb plaça, la transformació del consell escolar en un òrgan merament consultiu, etc. només evidencien que es tracta d'una contrareforma mercantilista, antidemocràtica, que continua amb el desmantellament de l'educació pública i que suposa, al cap i a la fi, una forma de segregar als estudiants per la seva situació social i econòmica.

Per tots aquests motius el Front d'Estudiants del País Valencià anima a la participació en els pròximes mobilitzacions convocades per la xarxa Estudiants en Moviment.

Convocatòries:

Castelló - 6 de Febrer: Vaga estudiantil educacions secundàries i manifestacions a les 12.30h a La Farola i a les 18.30h a la Plaça M ª Agustina.

Elx - 7 de Febrer: Vaga estudiantil educacions secundàries i manifestació a les 11h des de Plaça de Baix (Ajuntament).

València - 9 de Febrer: manifestació contra la LOMQE a les 17.30h a la Plaça de Sant Agustí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada