dilluns, 29 de juny del 2015

1a Escola d'Estiu del FEPV


El FEPV organitza la seua primera Escola d’Estiu per aquest 31 de juliol, 1 i 2 d’agost en l’espai natural del Plano de Sax (Alacant). Aquesta escola servirà per a posar en comú les experiències que els distints sindicats estudiantils del País Valencià han tingut durant el darrer curs acadèmic, així com realitzar tallers pràctics i xerrades formatives sobre temes relacionats amb el moviment estudiantil i les seues implicacions. L’escola tindrà un caràcter lúdic i formatiu, i servirà per a donar final a aquest any de lluites i fomentar la companyonia d'aquells que participen en el moviment estudiantil valencià.

Aquesta escola serà oberta per a tots els estudiants i estudiantes que tinguen interés en vindre. Per a rebre informació (com anar, preu, tallers i xerrades) heu de posar-vos en contacte amb el següent correu: frontestudiantspv@gmail.com, o emplenar el següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/1Ba6RRX1CiSaJSM2mJPHNiqzM8T1fUTWxzZbeyo7mO7Y/viewform?edit_requested=true

En les pròximes setmanes posarem més informació sobre l’esdeveniment i l’horari de les xerrades, com arribar i el preu detallat per l’allotjament i el menjar.


Vine a la nostra Escola d’Estiu! Aprendre per lluitar, lluitar per aprendre!

Al País Valencià, Front d’Estudiants!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada